Najkvalitetnijom zdravstvenom uslugom uz prihvatljive cene do zadovoljstva pacijenta!

Najkvalitetnijom zdravstvenom uslugom uz prihvatljive cene do zadovoljstva pacijenta!

Prof. dr Sci. med. Zoran Popović

Specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije

Rodjen je 1953. godine u Doboju, Republika Srpska.

Medicinski fakultet je završio 1977. godine u Beogradu.

Specijalizaciju iz ortopedske hirurgije i traumatologije je završio 1984. godine na Vojnomedicinskoj akademiji, gde je radio do penzionisanja. Penzionisan je kao brigadni general.

Doktorirao je 1996. godine na Vojnomedicinskoj akademiji.

Stručno se usavršavao u ” The Louisville Institute for Joint Replacement and Arthroplasty Foundation” Louisville, Kentucky, USA (Institut za veštačke zglobove, Luisvil, Kentaki, SAD), a tema edukacije je bila hirurgija veštačkih zglobova kuk, koleno i rame, kao i lečenje sportskih povreda (artroskopije i ligamenti). Druga edukacija u SAD bila je u “Rush Praesbiterian Hospital Chicago”. Godine 2015. je imao edukaciju u bolnici Montefiore u New York – u, u Americi.

Svoje dugogodišnje i bogato stručno iskustvo je stekao u Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju na Vojnomedicinskoj akademiji.

Profesor Zoran Popović je ekspert u ortopedskoj hirurgiji veštačkih zglobova i sportskoj medicini, kao i u lečenju svih vrsta preloma i politraume, lečenju degenerativnih oboljenja zglobova. Pored toga, ekspert je i u primeni autolognog kondicioniranog seruma (ACS), ORTOKIN metoda, u lečenju artroza svih zglobova a posebno kolena, kuka, skočnog zgloba i ramena kao i u primeni ove metode u lečenju sportskih povreda.

Član je Srpske Ortopedsko – Traumatološke Asocijacije (SOTA), Ortopedske sekcije Srpskog Lekarskog Društva, Američke Akademije za Ortopedsku Hirurgiju (AAOS), Svetske Asocijacije za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju (SICOT), Američke Asocijacije Vojnih Hirurga (AMSUS).

Profesor Zoran Popović po pozivu često izvodi operacije u zemlji i inostranstvu.

Scroll to Top