Najkvalitetnijom zdravstvenom uslugom uz prihvatljive cene do zadovoljstva pacijenta!

Najkvalitetnijom zdravstvenom uslugom uz prihvatljive cene do zadovoljstva pacijenta!

Candela laser

APARAT ZA TRETIRANJE I LEČENJE MNOGOBROJNIH INDIKACIJA

Dermatološki i estetski tretmani su sada sigurniji, brži i efikasniji sa Candela Nordlys laserom. Aparat koristi 3 različite tehnologije – Nd:YAG1064, Frax 1550 i Ellipse IPL. Ove tri tehnologije omogućile su dermatolozima da svojim pacijentima obezbede efikasnije, brže i sigurnije tretmane za preko 21 indikaciju. Aparat takođe poseduje i SoftCool, funkciju hlađenja koja smanjuje toplotu i bol i tako čini tretman mnogo prijatnijim i manje bolnim.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana!

tretmani candela laserom

BENEFITI SA NORDLYS LASEROM

Nordlys laser je moćna platforma sa naprednim programima i funkcijama koje poboljšavaju brzinu i efikasnost svakog tretmana.

Happy Girls

Uz pomoć ovog aparata možete dugotrajno rešiti mnogobrojne estetske i dermatološke probleme:

Primenom sonde Frax 1550, neablativnom metodom, dobijamo zategnutiju, čvršću i blistaviju kožu. Doprinosi smanjenju dubokih bora i finih linija, koje nastaju kao posledica starenja kože. Ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože, a naročito za pacijente sa zrelom i opuštenom kožom.

Problem ove vrste ima 20% populacije. Crvenilo, bubuljice i stanje upaljene kože se sada može efikasno rešiti Nordlys laserom, gde je efekat vidljiv već nakon prvog tretmana. Ne samo da se samnjuju simptomi rozacee, već ovim tretmanom dobijamo i poboljšanje celokupnog tonusa kože.

Tamne, smeđe fleke i mrlje na licu, pigmentne promene, kao posledica oštećenja od sunca, akni ili nekih drugih upalnih stanja, mogu se efikasno tretirati i ukloniti Nordlys laserom, čime dobijamo blistav i ujednačen ten.

Za trajno uklanjanje dlaka, Nordlys IPL Vam pruža efikasno i trajno rešenje. Najnovijom tehnologijom maksimalno se povećava efikasnost tretmana, čime se trajno sprečava ponovni rast dlake, a koža postaje meka i glatkija. Ova laserska intervencija je prijatna, zahvaljujući novom tehnologijom hlađenja.

Nordlys laser je takođe opremljen Nd:YAG 1064nm sondom, kojom se uspešno rešava problem vena i kapilara na licu i nogama. Precizno cilja krvne sudove bez oštećenja okolnog tkiva i pomaže u smanjenju i potpunom uklanjanju vena i kapilara na licu i nogama.

Postoje različiti tipovi vaskularnih lezija koje se uspešno mogu izlečiti sa Nordlys Nd:YAG 1064nm sondom. Može se koristiti za razne vrste hemangioma, bradavica, raznih belega itd. Tretmanom se mogu u potpunosti ukloniti vaskularne lezije, kao i poboljšati i ujednačiti izgled kože.

TEHNOLOGIJE NORDLYS LASERA

Ovaj efikasan i moćan aparat koristi tri različite tehnologije, koje doprinose bržem i efikasnijem tretiranju mnogobrojnih indikacija.

IPL TEHNOLOGIJA

Nordlys-ovo intenzivno pulsirajuće svetlo ili IPL koristi uskopojasnu tehnologiju koja poboljšava efikasnost i preciznost tretmana. S obzirom da koristi užu talasnu dužinu, potrebno je manje fluence za tretiranje fotooštećene kože. IPL tehnologija se koristi za lečenje pigmentinih i vaskularnih lezija, kao i za permanentno uklanjanje dlaka.

 

FRAX 1550

Tehnologija Frax 1550 je najefikasnije rešenje za poboljšanje teksture kože. Sonda služi za neablativno obnavljanje kože, što pomaže pri ujednačavanju njene teksture. Candela Nordlys laser, korisniku omogućava da samostalno podesi energiju i trajanje impulsa za ovu sondu, pružajući najbolji tretman pacijentima. Odličan je za manje ožiljke od akni, bore, fine linije i druge nepravilnosti u teksturi kože.

 

ND: YAG 1064

Candela Nordlys je multifunkcionalni laser koji koristi čak i Nd: YAG 1064 sondu. Ova sonda se koristi za vaskularne lezije kao što su: crvenilo lica, kapilari, hemangiomi, bradavice i vene na licu i nogama. Cilja na krvne sudove bez ikakvih oštećenja kože i nuspojava.

 

SOFTCOOL TEHNOLOGIJA tj TEHNOLOGIJA HLAĐENJA

Tretmani Nordlys laserom su mnogo prijatniji zbog posedovanja SoftCool tehnologije, koja obezbeđuje hlađenje i smanjuje bol kod regije koja se tretira. Takođe, pomaže ubrzanju samih tretmana, eliminišući potrebu za pauzom tokom svake procedure kako bi se pacijent prijatnije osećao.

PRIMENA NORDLYS LASERA

S obzirom Nordlys laser ima visoku primeni i efikasnost, što ga čini pogodnim za lečenje različitih indikacija kože. Budući da koristi 3 različite tehnologije: IPL, Frax 1550 i ND: Yag 1064, može dati najbolje rezultate. U nastavku ćemo vam predstaviti kako funkcioniše primena Nordlys lasera.

podmladjivanje-koze

Podmlađivanje kože

Sonda Frax 1550 na Nordlys laseru se koristi za neablativno frakciono površinsko oblaganje kože. Radi na otklanjanju nepravilnosti u teksturi kože poput bora i finih linija. Ovo pomaže u poboljšanju tonusa, teksture i čvrstine kože. Tretman podmlađivanja kože pogodan je za sve tipove kože, posebno za zrelu kožu koja je izgubila zategnutu i čvrstu teksturu.

lecenje-rozacee

Lečenje rozacee

Rozacea uzrokuje da koža postane crvena i izgleda upaljeno. Candela Nordlys laser tretira rozaceu tako što smanjuje crvenilo i koži vraća svež izgled i ujednačen ton. I IPL i ND: Yag 1064 sonde mogu da leče rozaceu. Ove sonde uklanjaju oštećene krvne sudove i promovišu angiogenezu za jasan i zdrav tonus kože.

uklanjanje-hiperpogmentacija

Uklanjanje hiperpigmentacija

Hiperpigmentacija na koži može biti uzrokovana bubuljicama, aknama i oštećenjima od sunca, ostavljajući za sobom smeđe mrlje po koži. Uz pomoć Candela Nordlys lasera se uspešno mogu ukloniti epidermalne pigmentne lezije pomoću sonde Elipse IPL. Ova sonda koristi usku talasnu dužinu, što povećava njenu preciznost da cilja na tamne mrlje. Ovaj tretman takođe poboljšava i tonus kože i njenu elastičnost.

trajno-uklanjanje-dlaka

Trajno uklanjanje dlaka

Trajno uklanjanje dlaka, kao i održavanje kože glatkom je sada lakše uz pomoć Candela Nordlys lasera i Elipse IPL tehnologije. IPL tehnologija čini ovaj tretman mnogo efikasniji u odnosu na druge na druge lasere, koji imaju istu namenu iz razloga što sonda cilja u koren dlake umesto na tkivo kože. Zahvaljujući SoftCool tehnologiji, tretman je praktično bezbolan.

uklanjanje-vena-na-licu-i-nogama

Uklanjanje vena na licu i nogama

Vidljive vene na licu i nogama se mogu tretirati uz pomoć Nordlys Nd:YAG 1064nm tehnologije. Cilja na povređene krvne sudove stimulišući angiogenezu (proces u kome se stvaraju zdravi i novi krvni sudovi). Tretman ostavlja kožu glatkom, blistavom i jasne teksture.

Tretman vaskularnih lezija

Postoje različite vrste vaskularnih lezija i Nd:YAG 1064nm tehnologija pruža efikasan tretman za ove deformitete kože. Takođe, i Elipse IPL tehnologija radi za druge vrste vaskularnih lezija.Ove tehnologije ciljaju na krvne sudove posebno kako bi smanjile njihovu vidljivost na koži i poboljšale njen tonus i sjaj.

Scroll to Top